Η Ομάδα του GoodCause

image

Δημήτρης Σουμής

Web Developer, Εμπνευστής της Ιδέας

Ο Δημήτρης Σουμής γεννήθηκε το 1990 στην Καλαμάτα και μεγάλωσε εκεί μέχρι το 2008. Έπειτα μετακόμοισε στην Αθήνα όπου σπούδασε Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, από όπου αποφοίτησε το 2013 και έκτοτε δουλεύει στον χώρο του σχεδιασμού και κατασκευαστής ιστοσελίδων καθώς και στον χώρο του digital marketing. Το 2009 απέκτησε το πτυχίο του στην κλασσική κιθάρα από το Ωδείο Γλυφάδας και έχει παρευρεθεί σε αρκετά σεμινάρια σχετικά με την επιστήμη των υπολογιστών και την μουσική.
Η κοινωνική κατάσταση της εποχής μας τον οδήγησε στην δημιουργία της ιστοσελίδας "Goodcause.gr" σε μια προσπάθεια να βοηθήσει στην δημιουργία καλύτερης ποιότητας ζωής στην κοινωνία μας. Είναι επίσης μέλος του συγκροτήματος "Fetameriganoi" και ερασιτέχνης φωτογράφος.

 

 

image

Χρήστος Θεοδώρου

Site Administrator

Ο Χρήστος Θεοδώρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληρ/κής του Πανεπιστημίου Πατρών. Αγαπάει τη ζωή στην επαρχία και κατοικεί στην Καλαμάτα από το 2015. Στον τομέα ενδιαφερόντων του είναι η ανάπτυξη νέων τεχνολογιών Πληροφορικής στην υπηρεσία της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Είναι μέλος του Good Cause από τον Ιανουάριο του 2018.

 

 

image

Θάνος Παππάς

Web Designer, Αρχισυντάκτης

Ο Θάνος Παππάς γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Το 2013 αποφοίτησε από το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων (Πανεπιστήμιο Αιγαίου) και έκτοτε ασχολείται με το σχεδιασμό προϊόντων, οχημάτων κάθε είδους (Exarsis Transportation Design) και εταιρικής ταυτότητας (SET Corporate Design). Το 2014 διακρίθηκε σε πανευρωπαικό διαγωνισμό της Fiat, σχεδιάζοντας ένα όχημα για άτομα με αναπηρία μετά από σχετική μελέτη.
Έγινε μέλος της ομάδας του "Goodcause.gr" καθώς μοιράζεται κοινές ιδέες και πεποιθήσεις. Είναι επίσης αρχισυντάκτης στην ιστοσελίδα "Epitrohon.gr", μέλος του συγκροτήματος "Fetameriganoi" και ερασιτέχνης φωτογράφος.

 

 

image

Ειρήνη Τζαβάρα

Designer, Tester

Είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων στην Σύρο στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Με ενδιαφέρει η ανθρωποκεντρική σχεδίαση και μέθοδοι που ασχολούνται με την επίλυση ανθρώπινων προβλημάτων τόσο στο product design όσο και στις υπόλοιπες εκφάνσεις του. Έχω εργαστεί στον χώρο του graphic και product design. Τώρα συμμετέχω στην ομάδα σχεδίασης της εμπειρίας του χρήστη στο Cinesthesia και Eye's Walk Festival.

 

Good Cause, Ιστοσελίδα Προώθησης Κοινωφελών Οργανισμών

Ο βασικός σκοπός της ιστοσελίδας μας, goodcause.gr, είναι να βοηθήσει στην προώθηση και στην διάδοση σε ευρύ κοινό του έργου φιλανθρωπικών οργανισμών, φιλοζωικών σωματείων, οργανισμών προστασίας του περιβάλλοντος και πολιτιστικών συλλόγων, η δράση των οποίων επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του βιωτικού επιπέδου της κοινωνίας και του πλανήτη μας. Συγκεντρώσαμε σε ένα μέρος όσους το δυνατόν περισσότερους κοινωφελείς οργανισμούς, ούτως ώστε να δώσουμε την δυνατότητα σε χρήστες του διαδικτύου, χωρίς πολύωρη αναζήτηση, να έρχονται άμεσα σε επαφή με πληθώρα οργανώσεων και να βρίσκουν μέσα σε αυτές τον σκοπό που τους ενδιαφέρει να βοηθήσουν. Όλα τα κοινωφελή ιδρύματα που περιέχει η ιστοσελίδα μας συνοδεύονται από περιγραφή της λειτουργίας τους και του έργου που εκτελούν καθώς και από στοιχεία επικοινωνίας για να μπορείτε εύκολα να ενημερωθείτε για την δράση τους και να επικοινωνήσετε μαζί τους σε περίπτωση που επιλέξετε να τους υποστηρίξετε και να τους βοηθήσετε. Επιπλέον, όλες οι φιλανθρωπικές ενέργειες, τα δρώμενα και οι ειδήσεις που φτάνουν στα χέρια μας και έχουν σχέση με φιλανθρωπία, φιλοζωία, το περιβάλλον ή τον πολιτισμό προωθούνται άμεσα στα σχετικά κομμάτια προβολής ειδήσεων της ιστοσελίδας μας ώστε να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας στην διάδοσή τους και στην ενημέρωση του κοινού.

Βρείτε όλες τις κατηγορίες κοινωφελών οργανισμών της ιστοσελίδας μας στον παρακάτω σύνδεσμο και επιλέξτε τον σκοπό που θέλετε να στηρίξετε.

Κοινωφελής Οργανισμοί

Προσπαθούμε να κάνουμε την διαφορά

Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος. Μπορείς και εσύ να γίνεις μέρος της κοινότητάς μας!

Επικοινώνησε Μαζί μας