Το Χαμόγελο του Παιδιού

in-profile-image
Η περιπέτεια υγείας του Ανδρέα Γιαννόπουλου ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 1995. Ο Ανδρέας, ένα ξεχωριστό 10χρονο παιδί, στη δύσκολη πορεία που ακολούθησε είχε σαν μέλημά του όλα τα παιδιά να έχουν όλα όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό! Κάτι που εξέφρασε στο ημερολόγιό του πριν φύγει από τη ζωή.

Το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα έγινε πραγματικότητα και σήμερα ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει ένα όραμα: το Χαμόγελο κάθε παιδιού!

Αποστολή μας πανελλαδικά, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, η υλοποίηση αποτελεσματικών και άμεσων δράσεων με στόχο την Προστασία, την Υγεία και την καλή Διαβίωση των παιδιών ανεξάρτητα από εθνικότητα και θρήσκευμα.

Αγάπη, Αξιοπρέπεια, Ανιδιοτέλεια, Ευελιξία, Ισότητα, Πρωτοπορία, Σεβασμός, Συμμετοχή, Συνέπεια, Συνεργασία αυτές είναι οι αξίες που χαρακτηρίζουν το έργο που επιτελείται από τους εκατοντάδες εθελοντές και εργαζομένους μας!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν έχει μεγάλους ευεργέτες. Στυλοβάτες του είναι οι πολίτες και οι εταιρείες, οι οποίοι εμπιστευόμενοι το έργο μας, το στηρίζουν έμπρακτα μέσω δωρεών και χορηγιών.
 
Η κάθε προσφορά –οικονομική ή σε είδος- είναι ένας μικρός θησαυρός, που αξιοποιείται με απόλυτη υπευθυνότητα και σεβασμό γεγονός, που επικυρώνεται ετήσια από το σώμα ορκωτών ελεγκτών της Ernst & Young. Μάλιστα, σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία του προηγούμενου έτους, μόλις το 10% των εσόδων δαπανάται για τη διοικητική λειτουργία του Οργανισμού. Για κάθε 1 ευρώ που προσφέρετε στον Οργανισμό, τα 90 λεπτά αξιοποιούνται απευθείας στις δράσεις μας.

Σήμερα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχοντας αναγνωριστεί για το έργο που επιτελεί τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, συσπειρώνει υγιείς δυνάμεις, και επιτυγχάνει να δίνει άμεσα λύσεις στα εκατοντάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά.

Με όραμα το Χαμόγελο κάθε παιδιού ακολουθούμε την προτροπή του Ανδρέα:
«Ελάτε λοιπόν να βοηθήσουμε, αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε»!

Πως μπορείτε να στηρίξετε «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»:

Διεύθυνση: Ζήνωνος Ελεάτου 10, 151 24, Μαρούσι
Τηλέφωνο:  210 3306140
Website: www.hamogelo.gr
Facebook: www.facebook.com/hamogelo.org
E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.