Παιδιά της Γης

Πρωταρχικός σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τα ΠΑΙΔΙΑ όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της ΓΗΣ.

Το Σωματείο μας ιδρύθηκε το 1996. Με την υπ’ αρ. 3761/1996 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών  αναγνωρίστηκε και εγκρίθηκε το Καταστατικό του Φιλανθρωπικού μη Κερδοσκοπικού Σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ».

Πρωταρχικός σκοπός μας ήταν να βοηθήσουμε τα ΠΑΙΔΙΑ όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της ΓΗΣ που έχουν ανάγκη, ηθικά και υλικά και να στηρίξουμε οικονομικά ιδρύματα που βοηθούν παιδιά.
Ειδικότερα, ανάμεσα στους σκοπούς του Σωματείου μας είναι η προστασία, η πρόνοια, η ηθική και οικονομική βοήθεια παιδιών σ’ όλον τον κόσμο που περιλαμβάνει:

(α) κάθε δραστηριότητα για ηθική και υλική βοήθεια παιδιών και εφήβων (αγορά ενδυμάτων, τροφίμων, βιβλίων και γραφικής ύλης),

(β) καταβολή διδάκτρων σχολών και μαθημάτων σε αριστούχους,

(γ) παροχή πάσης φύσεως βοήθειας, οικονομικής και υλικής, ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε Ξενώνες Προστασίας Παιδιών, Παιδουπόλεις κ.λπ., Ιδρύματα εσωτερικού και εξωτερικού.


Πόροι του Σωματείου μας είναι:

(α) η εγγραφή και συνδρομή των μελών μας,

(β) χορηγίες, δωρεές, κληρονομιές, κλπ,

(γ) έσοδα από εκδηλώσεις και ενέργειες,

(δ) έσοδα από περιουσιακά μας στοιχεία και,

(ε) κάθε άλλος νόμιμος πόρος.


Στο Σωματείο μας μετέχουν επιστήμονες, επιχειρηματίες, δραστήρια και αξιόλογα πρόσωπα που θέλουν να βοηθήσουν ολόψυχα για την επίτευξη των σκοπών μας και αγωνίζονται γι’ αυτό.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Φιλανθρωπικό Σωματείο «Παιδιά της Γης»
Κοραή 4, 145 61, Κηφισιά,
Τηλ. 210-7214094, Fax 210-8084095
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.paidiatisgis.gr