Επικαιρότητα και Νέα Kοινωφελών Οργανισμών

afisaki Soma Ellinon Proskopon kethea strofi

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κυριακή 25 Μαρτίου  2018, στις 3μμ

“Επί Τόπου Στροφή” στο
Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ 

X
ριστόφορος Μητρομάρας - τιμώντας και τηρώντας το Νόμο Των Προσκόπων!

Μια μεγάλη δεμένη οικογένεια οι Πρόσκοποι της Ελλάδας και του κόσμου όλου. Δεμένη με μια Υπόσχεση που δίνει κάθε Πρόσκοπος, κάθε Οδηγός, κάθε Λυκόπουλο στον Αρχηγό όταν κάνει την είσοδό του στο Προσκοπικό Σώμα.
Υπόσχεση τιμής, δέσμευσης για την τήρηση των θεμελιωδών αρχών του Προσκοπισμού, αρχών που ταυτίζονται με αυτές της Κοινότητας της ΣΤΡΟΦΗΣ.
Ο Χριστόφορος Μητρομάρας, Γενικός Έφορος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και δικηγόρος είναι ο καλεσμένος της Ομάδας Ραδιοφώνου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ (έφηβοι & νεαροί ενήλικες που συμμετέχουν στο Θεραπευτικό Πρόγραμμα) αυτή την Κυριακή.

Και έχουν πολλά να πουν για τις βασικές αξίες και τα ιδεώδη που σαν φάρος φωτεινός οδηγούν και καθοδηγούν τους προσκόπους στο δρόμο του καθήκοντος, της αλληλεγγύης, της τιμής.
Ένας δρόμος δύσβατος, λαβύρινθος σωστός που όπως και ο δρόμος των παιδιών της ΣΤΡΟΦΗΣ δεν είναι εύκολος, απαιτεί αγώνα, θυσίες και προσήλωση στον στόχο. Έναν στόχο - πυξίδα που πάντα θα καθοδηγεί τη ζωή και τις αποφάσεις των Προσκόπων αλλά και των μελών της ΣΤΡΟΦΗΣ.

Ο Προσκοπισμός έχοντας συμπληρώσει το 2007 εκατό χρόνια ενεργούς παρουσίας και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο σε όλο τον κόσμο συντονίζει σε αυτή την εκπομπή το βήμα του με την 30χρονη πορεία της Κοινότητας της ΣΤΡΟΦΗΣ μέσα από αυτή την εκπομπή και τη συζήτηση με τον Χριστόφορο Μητρομάρα, αναδεικνύοντας αρχές, και ιδανικά που οδηγούν σε μια ζωή ξε-κάθαρη!

Μια εκπομπή που θα γράψει μία σελίδα φωτεινή στων ερτζιανών τη βίβλο!
Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους: www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Αναζήτηση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βοηθήστε όσους βοηθούν

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, τηλεφώνου ή επισκευθείτε μας στην παρακάτω διεύθυνση για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να συζητήσουμε οποιοδήποτε θέμα στο οποίο θα μπορούσαμε να σας φανούμε χρήσιμοι.

Διεύθυνση

GoodCause.gr
Φαρών 86, Καλαμάτα, 24100

Email

info@goodcause.gr

Τηλέφωνο

+(30)693-1969-904

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε για Νέα, Ειδήσεις και Εκδηλώσεις που αφορούν Κοινωφελής Οργανισμούς και Άτομα που χρήζουν Βοήθειας!