Επικαιρότητα και Νέα Kοινωφελών Οργανισμών

 programma ekdhloseon martiou kentrou neon kalamatas

Η Άνοιξη είναι γεγονός και αφού φορέσαμε το μάρτη μας στο χέρι, ετοιμάσαμε για εσάς έναν Μάρτιο που σας υπόσχεται πολλά!!!

Στοχεύσαμε το μήνα αυτό, τόσο στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για ουσιαστικά ζητήματα της κοινωνίας μας, όσο και στην διάθεση ομάδων και οργανισμών του τόπου μας να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό και μοναδικό με πολλή ενέργεια και πρωτοτυπία!!

Έτσι ερχόμαστε κάθε Τετάρτη στις 20.00 για να ταράξουμε τα νερά:

 

07/03: Ο Ρόλος του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου Καλαμάτας ως υπηρεσία πρώτης γραμμής για τη γυναίκα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 08/03, το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Θυμάτων Βίας έρχεται για να μας κατατοπίσει σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει, στοχεύοντας στην ολοκληρωμένη ψυχοκοινωνική, εργασιακή και νομική συμβουλευτική υποστήριξη των γυναικών θυμάτων βίας.

14/03: Puppet Myth: Μύθος ή Πραγματικότητα;

Πρόκειται για μία καλλιτεχνική ομάδα από την Καλαμάτα, κάπως “περίεργη”, η οποία αποφάσισε να αποτυπώσει την σκοτεινή όψη όσων μας περιβάλλουν, οπτικοποιώντας μέσω φωτογράφισης πατροπαράδοτους μύθους ή ιστορίες μυστηρίου που βασίζονται σε αληθινά γεγονότα. Όλα ξεκίνησαν από μία σοφίτα, ένα πλαστικό πόδι κούκλας, ένα παλιό μπαούλο κι ένα ημερολόγιο με κλειδαριά…

 

21/03: Γνωριμία με τη Νοηματική Γλώσσα.

Η Ελληνική Νοηματική Γλώσσα έχοντας πολλούς οπαδούς που φανατικά αναζητούν να τη γνωρίσουν έρχεται σε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο ώστε να σας δώσει την ευκαιρία να κατανοήσετε το πως ξεκίνησε, πως χρησιμοποιείται και τι διαφορετικό έχει από τη Νοηματική Γλώσσα που χρησιμοποιείται σε άλλες χώρες.

 

28/03: Κοιν.Σ.Επ Ρέκτης, Πλατφόρμα Πολιτισμού.

Ο «Ρέκτης» είναι μια πλατφόρμα πολιτισμού με δέσμη δράσεων στις τέχνες, το περιβάλλον, την οικολογία και την εκπαίδευση, αποτελούμενος από μια ομάδα ανθρώπων που πιστεύει ότι μόνο μέσα από την δράση μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή που θέλουμε γύρω μας.

Ρέκτης σημαίνει να είσαι δημιουργικά δραστήριος κι ενεργητικός. Σημαίνει να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και να δημιουργείς συνεχώς.

 

***Υπενθυμίζουμε ότι σε όλες τις εκδηλώσεις μας η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πηγή: https://kentroneon.wordpress.com

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Αναζήτηση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βοηθήστε όσους βοηθούν

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, τηλεφώνου ή επισκευθείτε μας στην παρακάτω διεύθυνση για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να συζητήσουμε οποιοδήποτε θέμα στο οποίο θα μπορούσαμε να σας φανούμε χρήσιμοι.

Διεύθυνση

GoodCause.gr
Φαρών 86, Καλαμάτα, 24100

Email

info@goodcause.gr

Τηλέφωνο

+(30)693-1969-904

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε για Νέα, Ειδήσεις και Εκδηλώσεις που αφορούν Κοινωφελής Οργανισμούς και Άτομα που χρήζουν Βοήθειας!