Επικαιρότητα και Νέα Kοινωφελών Οργανισμών

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ θα φροντίσει τον Λουίτζι

louitzi

Ένα ορφανό αρκουδάκι, μόλις λίγων μηνών, σώθηκε χάρη στην επέμβαση ενός ευαισθητοποιημένου πολίτη ο οποίος το εντόπισε να περιπλανιέται σε επικίνδυνο αυτοκινητόδρομο, το μετέφερε σε ασφαλές σημείο και ειδοποίησε άμεσα τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ.

Ασφάλεια στην Παιδική Χαρά

paidiki xara

Η παιδική χαρά προσφέρει ατέλειωτη διασκέδαση στα παιδιά καθώς είναι ένας χώρος με πολλά παιχνίδια. Ωστόσο , υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού εάν δεν έχει κατασκευαστεί με ασφάλεια ή αν δεν συντηρείται σωστά.
Τα παιδιά δεν πρέπει να παίζουν σε αυτήν χωρίς επίβλεψη.

Μπορούμε να διασκεδάσουμε μαζί με τα παιδιά αρκεί να προσέχουμε και να ακολουθούμε απλούς κανόνες ώστε να αποφεύγονται τα ατυχήματα.
Για να μπορέσουμε να απολαύσουμε την επίσκεψη μας στην παιδική χαρά φροντίζουμε να κάνουμε τους απαραίτητους ελέγχους ασφαλείας.

Σεξουαλική Αγωγή στα Σχολεία!

efivoi

Έχει αποδειχθεί ότι τα παιδιά πρέπει να ενημερώνονται για τα θέματα που αφορούν την υγεία τους από πολύ μικρή ηλικία, ώστε η Αγωγή Υγείας να αποτελέσει βασικό συστατικό της καθημερινότητάς τους σε όλη τους τη ζωή.

Ιδιαίτερα όμως η Σεξουαλική Αγωγή παρ’ ότι σαν κύριο στόχο έχει την πρόληψη και την αντιμετώπιση των Σεξουαλικώς Μεταδιδομένων Νοσημάτων, συνεισφέρει σημαντικά και στην ατομική ανάπτυξη και στην καλλιέργεια ισορροπημένων διαπροσωπικών σχέσεων.

Σ’ αυτό το πλαίσιο το Παράρτημά μας στη Λοκρίδα συμμετέχοντας δραστήρια στο πρόγραμμα «Αγωγή Υγείας και Σχολείο» διοργάνωσε την 21 Μαρτίου 2018 μια επιτυχημένη ημερίδα με θέμα «Σεξουαλική Αγωγή & Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα». Το πρόγραμμα της ημερίδας επιμελήθηκε η ιατρός-γυναικολόγος Παναγιώτα Μπουρντά, Γ.Γ. του Παραρτήματός μας στη Λαμία.

Αναζήτηση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βοηθήστε όσους βοηθούν

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, τηλεφώνου ή επισκευθείτε μας στην παρακάτω διεύθυνση για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να συζητήσουμε οποιοδήποτε θέμα στο οποίο θα μπορούσαμε να σας φανούμε χρήσιμοι.

Διεύθυνση

GoodCause.gr
Φαρών 86, Καλαμάτα, 24100

Email

info@goodcause.gr

Τηλέφωνο

+(30)693-1969-904

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε για Νέα, Ειδήσεις και Εκδηλώσεις που αφορούν Κοινωφελής Οργανισμούς και Άτομα που χρήζουν Βοήθειας!