Η Αγκαλιά - Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού


Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά με ανιδιοτέλεια, αγάπη και σεβασμό συμπαραστέκεται σε γυναίκες έγγαμες ή άγαμες, που λόγοι εγκατάλειψης, κακοποίησης και κοινωνικοοικονομικοί τις πιέζουν στη βίαιη αφαίρεση της ζωής του εμβρύου – παιδιού τους. Ο Σύλλογος προσφέρει προστασία στο παιδί τόσο κατά τη διάρκεια της κύησης του όσο και μετά τη γέννησή του, συγχρόνως στηρίζει τους γονείς ηθικά και υλικά.


Στόχος του Συλλόγου είναι να παρέχει υπηρεσίες, εντελώς δωρεάν και να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για να μεγαλώνει το παιδί σε ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον, με τη ζεστή παρουσία της μητέρας και του πατέρα.


Επιπλέον συμβάλλει στην ενημέρωση του κοινού με σεμινάρια, ομιλίες, ημερίδες, διανομή εντύπων και με την χρήση του διαδικτύου, πάνω σε θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη, τη μητρότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το δημογραφικό.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ – Η ΑΓΚΑΛΙΑ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών 84, Τ.Κ. 104 41
Τηλέφωνο:  210 8828788
Website: www.agalia.org.gr
Facebook: www.facebook.com/agkalia
E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.