Φιλανθρωπικός Σύλλογος Η Αγκαλιά


Ο Σύλλογος με ανιδιοτέλεια, αγάπη και σεβασμό συμβάλει στην προστασία του παιδιού τόσο κατά τη διάρκεια της κύησής του (αγέννητο παιδί), όσο και μετά τη γέννησή του, στηρίζοντάς το, ηθικά, ψυχολογικά, συμβουλευτικά, εκπαιδευτικά, θεραπευτικά και υλικά, μέχρι την ηλικία των δεκατεσσάρων (14) ετών.

Συμπαραστέκεται σε γυναίκες έγγαμες ή άγαμες, που έχουν υποστεί εγκατάλειψη, κακοποίηση και κοινωνικοοικονομικό αποκλεισμό. Ο Σύλλογος παρέχει υπηρεσίες εντελώς δωρεάν και εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για να μεγαλώνει το παιδί σε υγιές οικογενειακό περιβάλλον, με τη ζεστή παρουσία της μητέρας και του πατέρα.

1ος Στόχος της Αγκαλιάς είναι να παρέχει υπηρεσίες φροντίδας, εντελώς δωρεάν και να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις ώστε το παιδί να μεγαλώνει σε υγιές οικογενειακό περιβάλλον, με τη ζεστή παρουσία της μητέρας και του πατέρα.

2ος Στόχος της Αγκαλιάς είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τα δικαιώματα του παιδιού, τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα που αφορούν στα παιδιά και στους γονείς, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, την πρόληψη ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, την παιδική κακοποίηση, τον μητρικό θηλασμό, το θαύμα της ζωής, το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας και για γενικά κάθε θέμα που σχετίζεται και εξυπηρετεί τους σκοπούς του Συλλόγου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Η ΑΓΚΑΛΙΑ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών 84, Τ.Κ. 104 41
Τηλέφωνο:  210 8828788
Website: www.agalia.org.gr
Facebook: www.facebook.com/agkalia
E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.